Cu ce program pot sa sterg poze de pe Facebook

Intrebare: cu ce program se pot sterge pozel de pe Facebook?

Raspuns: Nu iti trebuie niciun program special ci doar un simplu browser de internet de genul Internet explorer, Chorme sau Firefox.

In cazul in care vrei sa stergi pozele tot ce trebuie sa faci este sa te duci pe contul tau din Facebook si sa apesi pe profilul tau. Acolo va trebuie sa apesi pe butonul Potos sau Poze. Dupa ce vei apasa pe una din pozele de acolo vei abserva ca sub poza in partea dreapta ai butonul Detele this photo sau probabil Sterge aceasta poza. Apasa pe acel buton si ai terminat de sters poza de pe Facebook.

In cazul in care doresti sa iti stergi contul de pe Facebook poti intra aici.

5 comentarii

  1. Total fals raspunsul. Daca „vei apasa pe una din pozele de acolo” se va afisa o pagina cu fotografia respectiva mult mai mare si in partea stanga sub foto apar butoanele Distribuie, Descarcă, Creaza Poza de Profil pentru Pagina, Denunţă această fotografie. Deci pe viitor evitati sa dati explicatii care nu sunt verificate, fiindca se vor gasi „destepti”, care vor copia si se umple internetul de prostii.

  2. Author

    Eu nu stiu ce e totul fals…..
    e adevarat ca din dreapta s-a modificat in stanga din ce vad pe Facebook meniul… dar in rest totul e adevarat.
    P.S: Articolul se refera la pozele din album nu poza de profil!
    p.S.s: cand a fost scris articolul si cand am scris acest comentariul totul functiona perfect….

    1. Dani Tintas Sincer nu m-am uitat la noul sistem de la Facebook dar in general se poate sterge orice poza. Pur si simplu intri pe poza care nu iti place si undeva in partea de jos vezi persoane in poze(un text de genul). Acolo va trebui sa apesi pe sterge tag in dreptul numelui tau. Daca poza e la un amic pe cont.. atunci unica posibilitate sa o stergi e sa o raportezi sau sa il rogi pe amic sa o stearga

Spune si tu parerea...