conquiztador.ro – o situatie penibila

La fel ca in toate celelalte zile imi verific posturile de pe bloguri cu google reader. Azi am observat ca sunt o gramada de posturi la adresa jocului Conquiztador.ro. Interesant este faptul ca totul a pornit de la un post al lui VisUrat despre trustul MediaPro. Apoi se pare ca cei de la conquiztador au sters contul lui VisUrat din cauza faptului ca el a adus aceste critici.

Mai penibile mi se par si cometariile facute la acest articol. O fatuca pe nume biankdemy, care e moderatoare pe acest joc, vine cu niste idei care ma lasa masca.

Denisuca se pare ca si ea se alatura logodnicului sau si doreste sa isi inchida contul pe site. Bravo voua!! Sincer mi se par absurde unele intrebari. Nu zic ca jocul in sine este rau insa modul de a discuta cu userii si modul de a rezolva problemele mi se pare aberant.

Si ca sa ma alatur celor 2 bloggeri mentionti mai sus nici eu nu voi mai intra pe site.

17 comentarii

  1. copilas… bravo tie maica dak li te alaturi lor…. te admir k ai curaj sa recunosti cat esti de prost…atat de prost incat sa sustii pe unul care are 3 poze din care 2 sunt fabricate(dak intelegi ce spun)…ce pot sa iti spun e mori impreuna cu ei si faceti-ma fericita…a-ti face lumii intregi un bine…

  2. Domnisoara biankdemy,
    Iti multumesc pentru comentariul de pe acest blog.
    1 la mana: Nu sunt chiar un copilas.
    2 la mana: stiu ce inseamna sa cresti un site si sa depui multe eforturi si energie in realizarea lui. probabil ca daca te intreb ce face comanda echo ‘aaa’ mi-ai spune „ce e aia?”. Pentru cultura ta generala: Cand eu ma jucam prin PHP si HTML tu probabil ca erai nedumerita cu privire la MIRC.
    3 la mana: vorbeai despre dreptul oamenilor de a se exprima liber insa atunci cand cineva nu este de acord cu tine repede spui ca sunt prosti. O metoda puerila si penibila(penibila pentru tine bineinteles)
    4 la mana: sunt un baiat educat(ma refer ca am cei 7 ani de acasa pe care tu probabil nu ii ai) si nu voi insinua ca esti intr-un fel sau altul….
    5 la mana: eu am un obicei de a citi Biblia si recent am gasit un verset care cred ca e facut pentru tine. Versetul se gaseste in cartea Proverbele17:28. Dar ca sa nu iti chinui neuronul am sa il citez: „Pana si nebunul este considerat intelept cand tace, iar cel ce-si inchide buzele este considerat un om cu pricepere.” Ai inteles ideia sau vrei sa iti desenez?

  3. mie nu mi-a raspuns la intrebare biankdemy , l-a pus pe administratorul site-ului sa-o faca. Oricum fata asta(biakdemy) este un copilas cu nasul cam pe sus…

  4. Mereu „admir” persoanele „inteligente” care scriu cu „dak”, „k” etc pentru a-si demonstra importanta – ca nu ai timp sa tasteze atat de mult din cauza „functiei lor mult prea solicitante si importante pentru afacere”.
    Succes in cariera, biankdemy, si spune-ne si noua, te rog, cand vei promova de la functia in care lucrezi pe sub birou. ;)
    „dak intelegi ce spun” – ca sa citez. :))

  5. contul a fost şters pentru injuriile aduse… între injurie şi critică e o mică mare diferenţă pe care sunt sigură că o cunoşti…. „Nu zic ca jocul in sine este rau” bine ca nu zici asta…ai aprecierea mea … cât despre faptul că nu vrea să mai intre să joace domnişoara şi domnul în cauză… e alegerea lor… căt despre alegerea ta…eşti liber să faci ce vrei…dacă vrei să joci, bine (te invit personal la un separeu), dacă nu vrei…îmi pare rău… dar e iar alegerea ta…

  6. adresa de mail e validă… o folosesc pt IM… nu mă deranjează spammul ….dar nu cred că e cazul tău :) dacă publici primul comment …e iar alegerea ta…nu ţin să fie văzut de tot poporul…ci doar de tine…

  7. :) nu am nimic de ascuns! Am lasat un comentariu in care sunt facut prost in mod public asa ca:)

  8. @saliery: la momentul respectiv primeam din 10 in 10 min mailuri de genu „am fost banat…de ce….???” sau „am chatul interzis pana…” imi cer scuze daca te-am jignit obosind-ul pe admin-ul siteului sa iti raspunda(data viitoare ai sa stai la coada ca si altii si ai sa astepti sa iti raspund)… scuze inca o data daca te-am jignit prin modul meu de a actiona…. cat despre faptul ca „este un copilas cu nasul cam pe sus…” sa iti spun ceva??? nu mai sunt copilas de mult si da sunt cu nasul pe sus pentru ca imi permit… am ajuns unde sunt pe propriile puteri si sunt mandra de asta… ca sa vezi unde am ajuns :)) asculta de mine pana si adminul =))

    @nexus: draga nexus mersi pt aprecierile tale…ce pot sa iti spun lucru la propria mea firma(da copilasu sunt propriul meu sef)pricepi???…nu „pe sub birou” cum probabil lucrezi tu…succes am avut,am si voi avea pentru ca dupa cum vezi toata lumea imi doreste…inclusiv tu :)) mersi oricum pentru „urarile de bine” si ce pot sa mai zic la fel iti doresc

    @dexter: deci nu trebuie sa imi desenezi nimic pentru ca am inteles la ce bati apropouri… sti ce ma bucura??? ma bucur ca si tu stii php(de aici comanda echo)… apropo stii ca in 3 luni imi iau certificare in SQL??? sper ca stii ce e ala si cu ce se mananca :)….ce mai ziceai??? dreptul la libera exprimare… bun hai sa te destept eu un pic… deci traiam in romania nu??? e tara tuturor posibilitatilor nu??? acum zi-mi si mie daca exista undeva pe blogul lui VisUrat ceva regulament cum exista pe conquiztador…regulament care specifica pana unde sa mergi cu comentariile…deci concluzie… traiesti in romania si asta cam iti ocupa tot timpul…

  9. @biankdemy
    sa stii ca o persoana mai comica ca tine nu am mai vazut! Si ce daca ai certificare SQL? Mare filosofie!!!
    Esti cu nasul pe sus? Un lucru am invatat de la oamenii cu care am colaborat. Cei cu nasul pe sunt sunt cei mai amarati! Chiar tu ai spus pe blogul lui VisUrat:”Prostul nu e prost destul daca nu …”.
    Tu, si imi cer scuze ca va tutuiesc, la o asemenea personulitate nu stiu cum imi permit sa fac acest lucru, ori nu ai inteles nimic din aluziile mele ori nu stii cum sa imi raspunzi.
    P.S: Si eu am facultatea de Statistica si Previziune Economica dar asta nu inseamna ca sunt statistician.

  10. Super articol. Pacat ca adevarul de multe ori poate aduce si asemenea razboaie. Dar sa nu uitam ca traim in romania in sec 21

  11. Super articol,Dexter ai tot respectul meu.
    Am un mesaj si pentru tampitii si analfabetii de moderatori de pe conquiztador:
    sunteti cei mai penibili indivizi de pe internet; A fi tocilar,in sine,nu e un lucru chiar asa grav,dar a fi tocilar analfabet si moderator pe conquiztador,e de-a dreptul cel mai penibil lucru din lume. :)) Sa ma sugeti si sa inghititi mult si bine rahatilor.

  12. uite dexter,stiu ca esti destept,dar a te lauda ca ai cutare facultate,mi se pare penibil,apropo,eu am doar liceu

  13. @notable,omul nu s-a laudat cu facultatea.Dar tu ce faci?Te lauzi ca ai terminat un liceu?!Da,in ziua de azi poate vi se pare o realizare.Hai pa.

  14. Author

    :) mersi baieti.

    Sincer nici nu m-am stresat sa raspund… mai ales ca acolo unde vrb despre facultate intr-un fel ma „jignesc” singur ca nu am devenit statistician:))

  15. Draga Bianca, esti o alta frustrata care s-a vazut cu „functie” pe conquiztador si actionezi pe principiul „da-i prostului putere”. Esti o agramata (comentariile tale sunt doldora de greseli gramaticale) care face rau altora pentru ca poate.
    Apropo, conquiztadorul s-a dus pe apa sambetei din cauza crackurilor oricum asa ca…pointless.

Spune si tu parerea...