Comparatie intre specificatiile iPhone 5 si Samsung Galaxy S III

Dupa cum bine spune si titlul doresc in  urmatoarele articole sa va prezint niste poze cu diferite comparatii tehnice intre Iphone 5 si diferite tefefoane mobile.

Acum voi prezenta careva specificatii comparate intre iPhone 5 si Samsung Galaxy S III.

O diferenta destul de mare intre cele 2 telefoane este dimensiunea. IPhone 5 va avea un ecran de 4 inchi pe cand Samsung Galaxy S II are un ecran de 4,8 inchi. De asemenea in legatura cu display-ul iPhone-ul are o densitate mai mai mare de pixeli.

Iphone nu are slot pentru card de memorie in timp ce  Samsung Galaxy are. Cu alte cuvinte pe un samsung Galaxy poti ajunge sa ai 128 GB ca si memorie pe cand pe un iPhone doar 64 GB maxim.

Iphone 5 va avea IOS 6 si Samsung Galaxy sistemul de operare dezvoltat de Google, Android 4.

De asemenea cei de la Samsung se lauda cu o baterie mai puternica.

In continuare va prezint o poza care contine mai multe informatii despre acesta comparatie:

 

 

Un comentariu

  1. Nu sunt mare expert in telefoane, dar parca Samsung il bate putin peste nas. Acum nu stiu cat avantaj primeste Samung datorita posibilitatii folosirii unui card, dar cand ma uit la talk time in 2G parca ma bufneste rasul (+samsung)(-iPhone)

    Legat de display, daca tot cumparati un asemenea telefon, macar mergeti pana la capat si alegeti cel mai mare ecran (+samsung)(-iPhone)

    In rest nu stiu ce sa zic, ar fi o tenta pozitiva de +0,01 pentru Samsung.

    PS: Ca sa fie totul clar, sunt foarte mare fan NOKIA (indiferent de declinul lor). Daca as cumpara la ora actuala un telefon, acela ar fi un Lumia 900 sau 920. Pentru mine, Samsung si Iphone sunt egali, spun asta ca sa nu imi sara nimeni in cap :).

Spune si tu parerea...