Cinematograful 3D te baga în boala.

Cand folosesti baia trebuie sa te speli pe maini. Cand pui mana pe animale te speli pe maini. Dar cine dezinfecteaza ochelarii 3D de la cinema?

In mod normal ochelarii 3d trebuie dezinfectati dupa fiecare folosire, deoarece prin ei se pot transmite microbi periculosi. Cei mai expusi sunt copii pentru ca ei pun mana pe acesti ochelari ,,microbisti,, si apoi baga mainile in gura. Se spune ca ,, pe ochelarii pe care spectatorii i-au folosit ca să se uite la „Avatar” sau „Alice în Ţara Minunilor” s-au descoperit o serie de germeni, inclusiv cei care provoacă conjunctivita, infecţii cutanate, intoxicaţii alimentare, septicemie, pneumonie şi chiar şi stafilococul auriu,,. Nu miroase a bine mai ales ca în Romania nu cred ca vreun cinema urmeaza un procedeu de dezinfectare dupa fiecare folosire.

De fapt am gresit, reprezentantii de la IMAX se lauda  că ochelarii 3D folosiţi în sălile lor sunt dezinfectaţi cu o soluţie specială şi uscaţi după fiecare folosire.  Din punctul meu de vedere nu cred ca ar fi un pacat asa grav daca am întreba un angajat de la cinema daca se obisnueste sa mai faca cate un dus la ochelari.

SANATATE

Spune si tu parerea...