Cele mai potrivite imprimante color pentru birou

Activitatile de birou impun folosirea de echipamente fiabile si cu durata lunga de serviciu, pentru obtinerea unui flux de lucru rapid si eficient. De aceea, este necesar sa aveti la dispozitie o multifunctionala sau o imprimanta color. In continuare, va prezentam principalele avantaje ale noilor printere color Kyocera Ecosys.

Pentru succesul afacerii pe care o administrati, poate fi extrem de util sa economisiti timp pretios printand mai rapid acte si diverse informatii, instiintari, poze si imagini color. Nu este deloc rentabil sa va deplasati de fiecare data in locatii specializate doar pentru a realiza copii ale documentatiei diverse.

In primul rand, linia de imprimante cu laser oferita de Kyocera se bazeaza pe o tehnologie inovatoare de printare a documentelor diverse, cu un consum redus de energie. Gama ECOSYS include modele variate, proiectate pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra.

O imprimanta din seria Ecosys poate fi instalata cu succes atat in biroul unei firme, cat si acasa. Ocupa un spatiu redus si dispune de un design modern, integrandu-se perfect in orice decor contemporan. In plus, ofera o eficienta marita si va permite sa printati la o calitate superioara documentele de care aveti nevoie. Totodata, timpul alocat operatiunilor de printare este mai mic comparativ cu viteza altor printere disponibile pe piata. Modelele de imprimante din oferta Modserv vin echipate cu toner original si dispun de caseta cu 250 coli, duplex, precum si de placa de retea GigaBit Ethernet.

Spune si tu parerea...