Cele mai grozave huse iPhone 7 si huse iPhone 6 de la Ciocotec

Stii ce am descoperit nu demult cand imi cautam huse de telefon la preturi mai bune? Magazinul online de accesorii GSM Ciocotec. Da, numele sau nu prea aduce a site unde sa poti gasi huse, bumpere, folii si alte lucruri pentru smartphone. Dar ghici ce? Aici am vazut cele mai cool huse iPhone 6 si huse iPhone 7 de pe piata. Si pentru ca mie mi-au placut, am zis sa iti spun si tie despre asta.

Daca esti cat se poate de suspicios si de protector cu telefonul tau, asa ca mine, atunci iti trebuie o husa buna(sau mai multe huse) pentru telefon. Si pe langa asta, trebuie sa arate si super!

Uite care sunt cele mai faine huse iPhone 6 de la Ciocotec(din punctul meu de vedere)

  • Huse iPhone 6 Clush

Accesoriul asta de telefon are un design unic, este elegant, este ultraslim si iti protejeaza telefonul oferindu-i in acelasi timp un stil unic. Este din silicon si il poti cumpara pe mai multe culori: auriu, argintiu, negru, roz sau rose gold.

Este o husa superba din aluminiu, foarte rezistenta, care protejeaza pe interior telefonul cu un material elastic antisoc iar in exterior prin carcasa tare din aluminiu. O poti cumpara de la Ciocotec in diferite culori: negru, rosu, auriu, argintiu sau roz.

  • Huse iPhone 6 Armor Lux

Husa asta este atat de eleganta si versatila, ca o poti asorta pana si la tinutele tale zilnice. Este creata din silicon dur care protejeaza iPhone-ul impotriva socurilor si zgarieturilor iar spatele este din imitatie de piele. Si aceasta vine in mai multe culori, atat pentru fete, cat si pentru baieti: rosu, maro inchis, roz, maro si negru.
3 huse iPhone7 cool de la Ciocotec

  • Huse iPhone 7 pentru jogging

Daca esti un pasionat al sportului, al joggingului sau mergi la sala des, atunci cred ca nu te poti desparti nici de iPhone-ul tau. De aceea aceste huse iPhone 7 pentru jogging in culori diferite sunt potrivite pentru tine. Husa asta are sistem de prindere pe brat, are doua compartimente care se inchid cu fermoar, loc pentru casti, dar si pentru bani sau cardurile tale. O gasesti in nenumarate culori: rosu, albastru, negru, roz, mov si verde.

  • Huse iPhone 7 Metal Totality

Husele astea au un aspect tare masculin, ca de joc video. Sunt de o calitate superioara, create din metal. Odata cu aceste huse iPhone 7 primesti si instructiuni despre cum sa le montezi la smartphone-ul tau. Sunt perfecte pentru a-ti proteja telefonul de lovituri, cazaturi, zgarieturi, dar sunt si rezistente la apa si praf.

  • Huse iPhone 7 Wallet Reflect

Asta este o husa multifunctionala, ce este si portofel si husa de telefon, are buzunar pentru carduri, dar si oglinda incorporata. Arata super bine si o poti gasi pe negru, mov si roz.

Este super cat de multe modele de huse iPhone 7 si huse iPhone 6 gasesti la Ciocotec. Practic este greu sa nu iti placa cel putin un produs!

Spune si tu parerea...