Eşti pasionat să joci jocuri pe propriul iPhone? Dacă eşti, vroiam să te asigur că nu eşti singur. Multe persoane joacă jocuri pe propriul iPhone, dar nu te-ai săturat să joci aceleaşi jocuri mereu? De ce nu ai încerca câteva jocuri noi cum ar fi:

  1. Jukebox Games – Asculţi muzică tot timpul şi ai impresia ca nu există vreun vers dintr-o melodie pe care să nu îl cunoşti? Acum ai oportunitatea de a-ţi testa cunoştinţele. Acest joc îti va pune la dispoziţie propria ta muzică din iTunes. Crezi că poţi recunoaşte artistul, titlul melodiei şi chiar genul melodiei? Totodată ai posibilitatea de a juca acest joc la un nivel mai rapid pentru a vedea cât de bun eşti! Ce mai aştepţi?
  2. Lumigon – Acest joc nu este gratuit, dar este foarte ieftin. El costă mai puţin de un dolar, deci ar merita să incerci incă un joc nou. Ai putea să crezi că acest joc e foarte uşor, dar nu te lăsa înşelat. Pe măsură ce vei avansa, nivelul de dificultate va creşte şi el. Vei avea parte de noi provocări. Crezi că le poţi face faţă?
  3. Squeaky at the Fair – Acest joc este extrem de distractiv şi va face timpul să treacă mai repede. El te va ajuta chiar şi să gândeşti mai bine. Practic tu controlezi o veveriţă. Trebuie să o ajuţi să sară de pe o roată pe alta sau chiar în cer sau pe pământ. Poate părea uşor, dar nu va fi. Vei ajunge în final chiar să îţi placă şi să devii dependent de el. Tinând cont că preţul lui este sub un dolar, ce te împiedică să il ai?

De ce nu încerci unele dintre aceste jocuri pe propriul tău iPhone chiar anul acesta pentru ca să vezi cum sunt. Nu te limita să încerci doar unul, încearcă-le pe toate!

jukebox

lumigon

squeaky-at-the-fair

Vrei jucarii pentru copilul tau? Acum poti cumpara figurine de dinozauri si set zhu zhu pets.

Spune si tu parerea...