Cele mai bune aplicatii de detectat radarele fixe/mobile pe Android

Ai permis de conducere? Îți place să mergi cu mașina sau faci asta la muncă? Ei bine poti de acum detecta radarele si cu telefonul tau.

Dacă un detector de radar este poate bun pentru unii soferii totuși acesta oferă o foarte mare limitare pentru majoritatea. Cel mai bine este sa folosești o aplicație care se comportă ca un detector de radar.

Ei bine probabil că în timp ce conduci ai avut ocazia să dai de radare fixe și mobile. Ce poți face pentru a nu fi prins de radar? Există mai multe aplicații care te pot ajuta să eviți amenzile usturătoare primite pentru depășirea vitezei.

În continuare vă vom prezenta câteva aplicații gratuite care conțin baze de date cu camere fixe de radar.

CamSam

CamSam transformă telefonul smartphone într-un sistemul de alertă pentru radare fixe! Vei primi alerte speedcam  în timp real și vei fi avertizat împotriva tuturor radarelor fixe în întreaga lume.

– Alerte în timp real pentru radarele mobile
– Mai mult de 60.000 de raxare f fixe la nivel mondial de la SCDB.info
– Alerte direcționale pentru toate radarele fixe
– Actualizări la fiecare 5 minute
– semne de avertizare vizuale și acustice
– Indicarea tipului de dispozitiv și a limitei de viteză legale
– Funcția de alertă simplă
– Online / modul offline

Radardroid Lite

Această aplicație te avertizează când există camere cu radare fixe pe telefoanele cu Android. Radardroid va da un avertisment vizual și sonor atunci când vă apropiați orice camera fixă sau mobilă de viteză. Asa ca  nu veți mai fi pus in situația de a plăti amenzi de viteză.

Spune si tu parerea...