Cei care inchiriaza apartamente au inteles gresit conceptul de ‘couchsurfing’

Cu cativa ani in urma am facut o enumerare sumara a cartierelor sau zonelor in care am locuit  – dat fiind faptul ca am stat doar in camine sau cu chirie – si mi-au iesi vreo 11. Intre timp, s-au mai adaugat vreo doua, doar, pentru ca am inceput sa imbatranesc, probabil, si sa ma atasez emotional de anumite peisaje urbane. O alta explicatie ar fi ca orasul asta e atat de urat, pentru un buget mediu spre mic de chirie, incat daca te muti in alt cartier, oricare ar fi ala, intotdeauna ti se va parea mai urat si mai murdar si mai la capatul lumii decat ala din care ai plecat.

Ideea este ca de-a lungul timpului am incercat tot felul de formule, bazate pe impartit chiria cu colegi de apartament – in camin imparteam camera, dar nu am incercat niciodata o varianta cu mai mult de doi colegi si care sa nu plece cat mai mult acasa. Asa stand lucrurile, am vazut nenumarate apartamente amenajate pentru a fi inchiriate, de doua, trei sa patru camere. In multe dintre ele am si stat, desigur, dar am vazut de 10 ori mai multe in cautari sau la prieteni aflati in aceeasi situatie.

Si ceea ce m-a enervat in tot timpul asta – in primul rand, ca asa m-au enervat multe, dar asta a devenit un fel de obsesie – e ca in 90% dintre apartamentele astea proprietarii se gandesc sa aduca ei niste canapele – de multe ori nici macar extensibile, pentru ca sunt mai scumpe sau li se pare ca daca esti tanar si vrei sa imparti chiria esti absolut capabil sa dormi contorsionat si cu niste galme care sa-ti intre in spate sau in abdomen. Bineinteles, unii spera sa inchirieze unor familii sau cupluri etc., care vor folosi o camera drept living – asta e textul clasic.  Si atunci, cat de greu e sa aduca un pat cu saltea, ieftin, din pal, pe care sa poti dormi sau sa te poti juca in conditii normale?

Vrei sa gasesti cele mai bune oferte vile? Agnes residence iti propun cele mai interesante vile noi. Suna la Agnes Residence pentru o oferta.

Vrei sa gasesti cele mai bune ansambluri rezidentiale? Intra aici si vei gasi ansambluri rezidentiale pe gustul tau.

Un comentariu

  1. Sunt multe oferte pe piata cu apartamente de inchiriat, dar nu toate sunt de incredere si nu arata toate ca in pozele afisate pe internet.

Spune si tu parerea...