Ce mai fac cei de la Google

Nu există zi în care sa nu citesc o ştire despre cei de la Google.Dar ce au mai  făcut în ultima perioadă cei de la Google?

Google adaugă imagini animate în cautare

Motorul de cautare de la Google este aproape perfect. Căutarile se fac repede și de cele mai multe ori găsești ce ai nevoie.   Până recent un element lipsea din căutările pentru imagini:, este vorba despre căutările pentru imagini animate.

Probabil ca mulți dintre voi au observat că atunci când fac o căutare pe pagină există o bară cu patru elemente:  web, imagini, mai multe şi instrumente de căutare. Acum google a adăugat la aceste categorii și opțiunea de imagini animate. Această opțiune poate fi găsită atunci când apăsăm butonul imagini și apoi mai multe instrumente

Youtube atinge un miliard de vizitatori lunari

Cu toții folosim Youtube.  Totuși cei de la Youtube au anunţat că au ajuns la pragul de un miliard de vizitatori unici pe luna.  Youtube a devenit cu adevărat o platformă impresionantă

Google plus lansează opțiunea de Sign in

Majoritatea  dintre noi ne-am conectat la diferite site-uri cu opțiunea de Sign in de la Facebook.  Pentru a concura cu această opțiune cei de la Google Plus au lansat o opțiune rivală. Oare va prinde?

Google lucrează la versiunea 4.0 a Google Play

Recent pe internet au început să apară multe poze de la noua versiune de Google Play. Pentru cei care nu știu Google Play este magazinul online pentru Android unde poți cumpăra/instala aplicații, muzica, cărți, etc.

Noua versiune de Google Play arată mult mai bine și cu siguranță va face ca experiența utilizatorilor de Android să fie mai plăcută.

gp-a

Spune si tu parerea...