sâmbătă , 15 martie 2014
Navigare: Home » Stiri IT » Stiri Servicii IT » Servicii Online » Cautare pe Facebook

Cautare pe Facebook

Am facut o cautare pe Facebook si nu pot intelege ceva: Cum pot compara unele persoane cautarea de pe Facebook cu cautarea de pe Google?

Este adevarat ca cei de la Facebook au incercat prin cautarea pe care o au pe site sa te ajute sa gasesti lucrurile usor dar nu inteleg cum ar putea in prezent concura aceste doua servicii.

Omul care cauta pe Facebook cauta prieteni sau poate o anumita persoana sau pagina web. Sunt sigur ca Facebook-ul nu poate da raspunsurile pe care in prezent Google le da.

Este posibil ca in viitor cautarea de la Facebook sa progreseze insa ceea ce sunt sigur este ca si motoarele de cautare vor progresa. Nu vad cum ar putea un algoritm nou, bazat pe cautarile prietenilor tai pe Facebook sa aduca relevata unei cautari.  Pur si simplu nu vad!

Vad importanta unei pagini intr-o retea sociala. Vad importanta unui sistem de like-uri si vad importanta reputatie pe unele retele sociale dar nu vad importanta prietenilor mei!

Asa ca daca vrei sa cauti ceva pe Facebook parerea mea este sa te rezumi la lucrurile care pot fi cu adevarat cautate: prieteni, grupuri, site-uri, aplicatii, evenimente si posturi adaugate de prieteni sau toata lumea.

Voi ce credeti despre acest subiect? Va putea Facebook-ul intrece Google-ul in cautari?

Spune si tu parerea...

Informatii folositoare

Facebook

Facebook, pronuntat aproximativ ’feis-buuc’, inseamna in limba englez „cartea cu fete”, adica albumul de sfirsit de an scolar (zis si trombinoscop) pe care elevii il consituie din pozele facute in ultimul an, daruindu-si-l personal. Creat de catre Mark Zuckerberg in...
[stiri Facebook]

Google Inc.

Google Inc. este o companie americană care administrează motorul de căutare pe Internet cu acelaşi nume. A fost fondată în 1998 de către doi doctoranzi de la Universitatea Stanford, Larry Page şi Sergey Brin. Google oferă o metodă simplă şi rapidă de găs...
[stiri Google]


Despre Marius Agavriloaie

Sunt programator web in PHP. Cunosc bine PHP 5, mySQL 5, Javascript, CSS, HTML, Ajax,Symfony, etc. Am participat la dezvoltarea multor proiecte complexe dar si simple si fac totul cu pasiune si placere.

Scroll To Top