Casti wireless MH2001 5-in-1 Hi-Fi

Sunt spectaculoase aceste casti. In primul rand pentru ca am stat ceva vreme sa inteleg cum functioneaza. Asta probabil ca nu am citit instructiunile de folosire. Si  probabil din cauza ca erau scrise in alta limba. Cand am reusit am fost multumit de efortul depus si pot spune cum functioneaza :

Pot fi folosite pentru a asculta continut audio din mai multe tipuri de surse: de la calculator, de la televizor, MP3, CD sau DVD player, in oricare dintre configuratii, cu si fara fir. Receptorul FM incorporat in casti va permite sa ascultati posturile de radio preferate.

Si super oferta  are incorporat un microfon, puteti folosi castile MH2001 in conversatii online.

Sunt confortabile si are cinci aplicatii intr-un singur dispozitiv: wireless, radio FM, compatibil cu PC, player MP3, TV, CD sau player DVD, conversatii online.

Sursa de alimentare consta in 2 baterii. Daca ele se epuizeaza adio fm si toate celelalte.

Inca un lucru nu imi place:  nu se aude asa bine cu ele, cel putin cu ale mele. Oricum merita sa le ai prin casa, mai ales ca te plimbi prin casa cu ele si poti asculta si stirile de la TV si nu deranjezi pe nimeni.

3 comentarii

  1. Căștile sunt bune pentru cineva mai puțin pretențios și care preferă ceva mai ieftin. Personal eu le-aș cumpăra pentru acasa. Dar pentru un gamer adevarat sau un impatimit al muzicii cred ca i-ar prinde bine casti wireless de calitate mai buna.

    Chiar, în privința căștilor wireless am observat că sunt puține modele care să aibă o calitate a sunetului cu adevărat peste medie, iar prețurile lor sunt foarte mari, peste 200 lei. Vezi recomandarea dexblog de mai sus.

  2. Stefan ai perfecta dreptate . Avantajul e ca poti face legatura de la orice, televizor, radio etc. Ca despre calitatea audio… nu e pentru impatimitii muzicii….

  3. Salut, daca mi-ai putea explica si mie cum functioneaza? :)) Ca acuma le-am primit din china:)) Ce nu am inteles se poate conecta o sursa de alimentare la ele?

Spune si tu parerea...