byron lansează “30 Seconds of Fame” la Iași

A venit timpul să vorbesc și despre ceva evenimente care vor fi la Iași în următoarea perioada. Un eveniment care va avea loc în curând este al trupei byron, o trupă cu un stil interesant de a cânta, și când zic interesant nu e de rău.

Trupa formată din Dan Byron – voce, chitara acustica, flaut, Costin Oprea – chitara electrica, 6fingers – clape, chitara acustica, voce, Laszlo Demeter – bass, Dan Georgescu – tobe va concerta Vineri, 12 aprilieIasi, Casa de Cultura a Studenților la ora 19. Puteți să cumpărați un bilet pentru concert aici.

Mie unul personal îmi place această trupă deoarece au un stil mai nonconformist pentru muzică comparând-o cu ceea ce vedem pe piața românească. Melodiile cu versuri profunde te ajung la inimă și cei care vor să simtă chitara electrică  și tobele vor avea o senzație că ascultă o muzică bună.

Ascultam recent o piesă de la ei, piesă care este primul lor single de pe albumul care va fi lansat și în Iași, și m-a cuprins nostalgia pentru muzica poetică(nu știu dacă există un asemenea termen.. dar mie așa îmi place să o numesc), o muzică care îmbină cuvinte poetice și o melodie  care transmite un mesaj profun.

Peste frontieră
Viziunea noastră stingheră
Aripile-şi extinde

Un splendid soare răsărind
Ne surprinde în sfârşit zâmbind
Timpul se întinde

Bucăţi de lume zboară
Aruncând afară
Tensiunea din noi

Cunoști melodia? Dacă nu îți recomand să o asculți…. și să mergi la concert.

byron nu sunt cunoscuți pentru felul convențional în care fac lucrurile, prin urmare albumul al patrulea al formației va fi unul bilingv! Cele 13 piese vor fi disponibile în  limba engleza și în limba română. Pe lângă asta, pentru iubitorii de rarități, va exista și o ediție limitată, lucrată manual de către membrii trupei, ce va conține ambele discuri.

După concert se va putea face poze, lua autografe, etc.

Biletele pentru concertul de la Casa Studenților costă 35 de lei și se găsesc în rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Carturesti) si online pe www.eventim.ro. Pana pe 10 aprilie, acestea sunt disponibile la preturi promotionale: 3 bilete la pret de 2 (2 + 1 gratis) si bilete la jumatate de pret pentru studenti (1 + 1 gratis, valabile cu carnetul de student la intrare).

Spune si tu parerea...