BookCity.ro, libraria online cu cadouri

Nimic nu este mai fascinant ca o librarie fiindca se gasesc in ea jucarii si carti, cadouri  pentru copii, parinti si bunici.

BookCity este deschis cand alte librarii sunt inchise, iar ceea ce este avantajos: comenzile se pot face de la domiciliu. Poti sta de vorba cu cel pe care doresti sa-l surprinzi, ii poti arata chestii si cand va spune: Waw, stii ca acela este lucrul pe care si-l doreste.

La prima vizita esti intampinat regeste cu intrebarea: “Tu ce ai face cu un voucher de 50 de roni?” Dupa abonarea la newsletter, il primesti prin e-mail.

Pentru usurarea  orientarii in site, obiectele sunt grupate in urmatoarele categorii: cadouri pentru ea, cadouri pentru el si cadouri pentru copii.

Cartile in limba engleza reprezinta o atractie de asemenea. Cine nu si-ar dori sa citeasca: 30 second Leonardo Da Vinci si sa aiba in biblioteca personala albumele de arta si cartile de arta care se gasesc aici?

Doamnele vor fi interesate de categoria Diete. Multe titluri suna a provocare, provocarea de a le citi pentru elucidarea misterelor: Mananca murdar ca sa fii sanatos, De ce ne ingrasa dietele?, Alimente care ucid creierul sunt cateva exemple.

Dar nici oferta de boardgames nu este mai prejos. Se gasesc aici adevarate jocuri de societate, care reunesc in jurul mesei de joc tineri si batrani.

Jocul Color Pop garanteaza distractia fiindca dureaza putin, face apel la inteligenta si discretie, numarul jucatorilor fiind de la 2-15.  Fiecare jucator trebuie sa elimine discret de pe masa bilele de aceeasi culoare cu ale lui. Suspansul intervine si inlatura plictiseala timp de 15 minute, cat dureaza jocul.

Quoridor Kid este deosebit de haios si interesant si determina parintii si bunicii sa se joace alaturi de copii au nepotii lor. El este alcatuit din: 4 soricei din lemn, 16 bariere colorate, din lemn, 4 bucati de cascaval. Soriceii din lemn sunt condusi catre bucatile de cascaval s trebuie sa treaca de obstacole. Echipele pot fi alcatuite din2 sau 4 jucatori, iar partidele dureaza 10 minute. Este un joc de strategie, care stimuleaza gandirea.

Dixitul este recomandat de libraria online si in mod indreptatit fiindca pune accent pe inventivitatea in comunicare,  pe intuitie, dar si pe onestitatea naratorului. Acesta trebuie sa spuna ceva care sa faca referire la una dintre cartile pe care o tine in mana. Mesajul va fi codificat si cat mai inventiv: un cantec, o poezie, titlul unui film. Castiga cel care intuieste despre ce carte este vorba.

Spune si tu parerea...