Aplicatii gratuite iPhone de citit emailurile

Una dintre cele mai importante aplicatii pentru un telefon este aplicatia de citit emailuri. Deoarece lumea se misca cu o viteza uimitoare tot timpul dorim sa stim ce mesaje am primit si cum putem sa raspundem cat mai repede. In cazul in care ai un Iphone atunci poti sa alegi dintr-o varientate destul de mare de aplicatii gratuite pentru a citi emailurile. In continuare va voi prezenta cateva dintre acestea.

Mail.App

Mail.app este o aplicatie simpla si usor de folosit. Aceasta aplicatie suporta o varietate de tipuri de conturi.

  • Suporta POP3, IMAP, MobileMe, Gmail, Yahoo!, Microsoft Exchange, si conturi AOL
  • toate mesajele intr-un singur inbox
  • Mesaje pe subiecte
  • Abilitatea de a arhiva emailurile in gmail
  • Posibilitatea de a vedea atasamentele
  • Posibilitate de cautare prin mesaje
  • Optiune de organizare mesaje

eMailGanizer este un client IMAP cu unele optiuni foarte deosebite. Daca folosesti IMAP-ul si iti place sa iti organizezi mesajele tale in multe dosare atunci aceasta aplicatie este de tine. Pastreaza mai multe mesaje decat Mail.App si de asemenea pastreaza si toate informatiile despre acele aplicatii. De asemenea atunci cand primesti unele mesaje aplicatia iti sugereaza in ce dosar trebuie acesta bagat. In acest mod poti foarte usor sa iti gestionezi mesajele. Cu toate ca este foarte bun pentru a organiza lucrurile totusi ii lipseste unele optiuni, cum ar fi suport pentru POP. Poti plati 5 USD si sa cumperi varianta PRO care sterge toate reclamele.

iGmail este disponibil doar pentru Gmail.  Aceasta aplicatie practic este foarte asemanatoare cu aplicatia web pentru Iphone doar ca are niste elemente de interfata noi si de asemenea anumite notificari.

 

Spune si tu parerea...