A aparut prima imagine cu mult asteptatul Moto X4

Un nou smartphone al celor de la Moto este asteptat sa apara in curand. Mai exact, este vorba despre Moto X4, care ar trebuii sa loveasca rafturile magazinelor la timp pentru sezonul de sarbatori. Acesta va fi, de asemenea, primul telefon non-Google care va venii cu suport pentru Project Fi, iar din fericire, astazi a aparut si prima imagine care prezinta viitorul smartphone.

Asa cum era de asteptat, device-ul pare sa aiba un corp unibody din sticla. Un alt aspect care se remarca este configuratia de camera duala aflata pe spatele telefonului. Cu toate acestea, se pare ca motorola a decis sa plaseze un blit cu LED-uri sub senzorul camerei, spre deosebire de un clip scapat pe internet in trecut care arata faptul ca blitul se va afla deasupra camerei.

Nu exista niciun scaner pentru amprenta montat in spate, asta pentru ca Moto X4 vine cu un buton „Home” atasat pe partea frontala, care ar trebuii sa gazduiasca si acea componenta.

In ceea ce priveste specificatiile, Moto X4 se zvoneste ca va aduce un procesor Snapdragon 630, cu 4 sau 6GB RAM si 64GB de memorie extensibila. De asemenea smartphone-ul va fi alimentat de o baterie de 3000 mAh si va avea certificare IP68 (rezistenta la apa si praf).

Spune si tu parerea...