metode de a analiza site-urile web

De multe ori unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand ai un site este faptul de a avea date concrete cu privire la site si de asemenea sa intelegi cum il poti imbunatati incat sa fie practic si usor de folosit.

Urmatoarele site-uri te pot ajuta sa afli ce fac utilizatorii pe site-ul tau si te pot ajuta sa faci o analiza a traficului.

clicky

Un site cu varianta platita si gratuita de analiza a traficului. Poti vedea multe date cu privire la utiizator, inclusiv actiunile care le-a facut, ce linkuri a apasat si multe alte detalii.

cownter app

Ai posibilitatea sa te inscrii pentru 2 aplicatii: real time online statistic si  rate your page.

w3counter

Un tool de genul google analytics. Un aspect care mi-a placut foarte mult este ca iti arata clickurile pe care le face un utilizator si comportamentul sau.

piwik

In cazul in care doresti un script gratuit si privat de analizat site-ul tau acesta este. Are nevoie de php 5.1 si mysql.

goingup

Combina analiza de trafic cu studiu seo. Dureaza intre 6 si 24 de ore pana datele sunt actualizate insa se merita sa arunci o privire asupra site-ului.

clicktale

Inregistreaza miscarile utilizatorului de pe site-ul tau astfel incat sa iti poti da seama cum actioneaza. Ai 400 de inregistrari gratuite la contul gratuit.

TraceWatch

Un script php gratuit care te paote ajuta sa pastrezi datele cu privire la site-ul tau confidentiale.

4 comentarii

  1. Mi se pare o colectie foarte buna. Multumesc pentru idei!
    .-= thor a mai scris si urmatorul articol: Spamofone II =-.

  2. Eu cred ca l-ai uitat pe cel mai important si cel mai utilizat…nenea analytics
    .-= Alex a mai scris si urmatorul articol: Inlocuirea textului folosind Cufón =-.

Spune si tu parerea...