Allview V1 Viper – un telefon performant românesc

Ieri, pe data de 20 iunie, firma Allview a lansat un nou telefon performant denumit Allview V1 Viper.

Caracteristicile acestui telefon mi se pare foarte  bune pentru un telefon care costa doar 1299 de ron. Dar să discutăm pe scurt despre fiecare caracteristică importantă acestui telefon: procesor puternic, ecran generos, Android 4.2, cameră foto și sistem audio performante. Pe lângă toate acestea telefonul are și DUAL SIM.

Procesor puternic quad core

Vi Viper este dotat cu un procesor quad cor 1,2 GHz,  un procesor ce-l poziționează cu fermitate în topul celor mai performante smartphone-uri din România.  Gândindu-mă la acest procesor, îmi dau seama că practic pe telefon te poți bucura de jocuri, de aplicații care să ruleze rapid, și poți folosi mai multe aplicații in același timp fără nicio grijă si diminuare a puterii lui.

Ecran generos, rezoluție înaltă și rezistență puternică

Noul telefon al celor de la Allview are un ecran 4,7 inci și o rezoluție de 1280 X 720 pixeli, cu 312 dpi. Mi se pare o rezoluție foarte bună și un ecran destul de generos. Personal folosesc un telefon care are un ecran de 5.1 inch și sunt foarte mulțumit de el, de aceea pot spune telefonul este pe placul meu deoarece oferă un ecran destul de mare și cu o rezoluție foarte bună. Menționez faptul că ecranul este protejat de Gorilla glass, ceea ce-l face rezistent la zgărieturi.

Android 4.2

V1 Viper are ca sistem de operare Android 4.2, ceea ce-l face  și mai atrăgător. Android 4.2 vine cu multe opțiuni noi în comparație cu celelalte versiuni.

Camera foto puternică și sistem audio performant

Telefonul este dotat cu cameră performantă de opt megapixeli cu autofocus și LED Flash. Poți să înregistrezi filme HD de 1080p. De asemenea poți să faci poze  de calitate superioară.

Cei de la Allview s-au gândit foarte mult și la sunet. Te poți bucura de muzica ta preferată la o claritate superioară grație amplificator ului audio Yamaha integrat. În plus, ai inclus în pachet și o pereche de căști de ultimă generație.

Alte caracteristici care îmi plac:

  • Design rafinat si ultra slim – cel mai subtire smartphone Allview: grosime de 7,9 mm
  • 3 capace bonus in 3 culori – alb piano, negru mat si albastru metal
  • Dual SIM
  • Memorie RAM 1 GB

Un comentariu

Spune si tu parerea...