Alcatel Idol 5 (6060C) a primit certificare de la FCC

Alcatel Idol 5 a apărut deja de mai multe ori pe site-urile de referință Geekbench și GFXBench care dezvăluie două variante diferite. O versiune (Idol 5S) este alimentată de un MediaTeK MT6757CH SoC care transporta un procesor octa-core de 2,3 GHz și GPU-ul Mali-T880. 2GB de memorie RAM se află la bordul acestei unități. Al doilea model (Idol 5) are chipset-ul Snapdragon 625 sub capota. Aceasta varianta vine, de asemenea, cu un procesor octa-core, care rulează la o viteză de aproape 2GHz. La bord mai avem GPU-ul Adreno 506 împreună cu 3 GB de memorie RAM.

Versiunea Alcatel Idol 5 care vine cu chipset-ul Snapdragon se crede ca ar fi de fapt Alcatel 6060C, acest telefon fiind de curand certificat de FCC. Restul specificațiilor telefonului se referă la un ecran de 5,2 inci cu o rezoluție FHD de 1080 x 1920. Telefonul mai aduce 32 GB de stocare nativă, o cameră de 12MP pe spate si una frontala de 8MP. Device-ul ruleaza Android 7.1.1.

Inca nu se stiu informatii despre data lansarii sau pretul telefonului, dar avand in vedere ca tocmai ce a primit certificare de la FCC, credem ca nu ar trebuii sa mai dureze mult pana la o prezentare oficiala.

Spune si tu parerea...