Deoarece, cum era de așteptat cei de la Samsung România încă nu au lansat update-ul pentru Samsung Galaxy Note la Android 4.1.2 am decis să vă arat cum puteți trece la această varianta.

Atenție: Acesta este firmware-ul original de la Samsung. Cu toate acestea e posibil să apară diferite erori atunci când cineva pune un firmware pe un dispozitiv. Nu ne facem responsabili pentru posibilele erori și probleme care pot apărea. (Personal am folosit acest tutorial și a mers foarte bine update-ul). Continuați acest tutorial doar dacă știți ce faceți și dacă vă asumați responsabilitatea pentru o posibilă problemă la telefon. Dacă nu ați făcut vreodată o asemenea actualizare vă recomand să așteptați actualizarea prin Kies.

Cum să faci update la Android 4.1.2 pentru Samsung Galaxy Note?

  1. Salvează SMS-urile folosind aceasta metodă (în cazul in care vrei să le transferi pe noul sistem de operare)
  2. Salvează istoricul apelurilor folosind această metoda. (în cazul in care vrei să le transferi pe noul sistem de operare)
  3. Salvează și sincronizează contactele cu contul de Google
  4. Copie imaginile/muzica și filmele pe calculator
  5. Salvează datele de la APN (în cazul în care va trebui să le pui din nou pentru a folosi internetul).(Setări ->Wireless și retea->Mai multe setări -> Rețele mobile-> Nume puncte de acces)
  6. Atenție: dispozitivul trebuie să aibă cel puțin 50% baterie. Vă recomand să aveți încărcat 100% în cazul în care este vreo problemă.
  7. Închide telefonul și intră în modul Recovery.  Poți intra în modul acesta după ce ai închis telefonul. Apasă tasta de Volum de sus+Butonul de meniu+Butonul de oprire. În cazul în care telefonul se pornește normal mai încearcă odată.
  8. În modul Recovery selectează: Wipe Data și Clear Cache pentru a aduce telefonu la starea lui ca din fabrică.
  9. Poți închide momentan telefonul.
  10. Descarcă Firmware-ul și programul Odin.
  11. Dezarhivează firmware-ul și programul. Este înțelept dacă aveți un antivirus să îl dezactivați pentru acțiunile următoare.
  12. Deschide programul Odin.
  13. Intrăm în modul download pentru telefon. Pentru a intra în acest mod apăsați tasta de volum în jos+butonul de meniu+butonul de oprit/pornit.
  14. După ce am intrat în modul download conectăm telefonul la calculator. Automat telefonul va instala driver-ul pentru telefon și în Odin va apărea un nou dispozitiv.
  15. În Odin apăsăm la PDA și mergem unde am salvat firmware-ul. Încărcăm fișierul de firmware care l-am dezarhivat din fișierul salvat de mai sus. Apăsăm butonul de Start.
  16. Tot ce trebui să facem este să așteptăm până când actualizarea este completă.
  17. După actualizare vom avea ultima versiune de Android 4.1.2. Facem setările pentru telefon și importăm datele înapoi folosind metodele de la început.

XXLSZ1

Spune si tu parerea...