Acer Holo 360 este o camera cu capabilitatile unui telefon

La inceputul acestei saptamani, Acer a avut un eveniment important la New York, unde a introdus o gamă largă de produse, inclusiv laptopuri, smartwatch-uri, proiectoare, notebook-uri și monitoare.

Printre multitudinea de produse noi pe care Acer le-a dezvăluit în această săptămână, există unul despre care compania nu a vorbit prea mult. Motivul ar putea fi faptul că acest dispozitiv este încă o unitate de teste, sau pentru ca nu sunt încă siguri dacă îl vor pune pe piata.

Aparatul este numit Acer Holo 360 si este o camera capabila sa filmeze in 360 ​​de grade cu Android la bord. În plus, utilizatorii pot efectua sau prelua apeluri, astfel Holo 360 se poate transforma intr-un smartphone atunci când este necesar.

In afara de faptul ca are un ecran cu touchscreen si capabilitati LTE respectiv 4G LTE, nu mai stim nimic despre acest device. Nici măcar ce versiune de Android rulează.

Din fericire, avem o fotografie care il infatiseaza pe Holo 360. Nu este deloc un dispozitiv mare, deoarece arata mai degraba ca un aparat foto de buzunar, decat ca un phablet care se poate convertii intr-o camera.

Spune si tu parerea...