Banchetul, un eveniment special

Avand in vedere ca incet dar sigur ne apropiem de vacanta scolara mult visata de catre elevi, cred ca acest articol va fi util. Unii dintre elevii care peste cateva luni vor lua vacanta, vor organiza si petrecerea de absolvire. Acest eveniment este important in viata fiecaruia dintre noi, motiv pentru care la respectivul eveniment trebuie sa arati perfect. Ca la oricare alta petrecere, si la petrecerea de absolvire a studiilor, in centrul atentiei vor fi femeile. Din acest motiv, este foarte importanta tinuta pe care o aleg femeile pentru acest eveniment. Deoarece in momentul de fata exista foarte multe rochii dama, achizitionarea acestui tip de haine dama poate fi o activitate stresanta. Pentru a veni in sprijinul femeilor care doresc achizitionarea unei rochii pentru banchet, designerii recomanda:

  • pentru ati fi mai usor sa selectezi rochia mult visata, este important sa te concentrezi doar pe rochiile destinate tipului de silueta pe care il ai.
  • Culoarea reprezinta un alt factor de decizie. Pentru a nu iesi in evidenta in mod neplacut, trebuie sa alegi o culoare care sa se potriveasca cu culoarea ochilor si a parului tau.
  • Ceea ce doresti sa transmiti celor care vor fi prezenti la banchet trebuie sa se regaseasca in stilul rochiei pe care o vei purta. Astfel, cu ajutorul rochiei potrivite vei putea transmite mult rafinament, eleganta, feminitate sau faptul ca esti o persoana conservatoare. Tu decizi!
  • Chiar daca o rochie se potriveste foarte bine pe corp, daca nu este confectionata dintr-un material care sa puna in valoare calitatile corpului respectiv, rochia nu poate fi achizitionata. Specialistii din domeniul vestimentatiei recomanda evitarea rochiilor confectionate din materiale lucioase, chiar daca acest tip de material a fost mult timp la moda. Acest tip de material reflecta foarte bine lumina, motiv pentru care micile imperfectiuni ale corpului ies in evidenta, fiind astfel de inteles de ce este de evitat acest tip de material.

Tu ce rochie iti achizitionezi pentru banchet?

Spune si tu parerea...